Uutiset

11.10.2022 Muistuttelen vaan että meillä on aina nopeat toimitukset. Yleensä lähtee postiin seuraavana päivänä, usein samanakin. Ja varastolta voi hakea Jyväskylän Nenäinniemestä Masonrinne 7. Varasto on minulla kotipihassa eli aina saa käydä kun olen kotona, myöhäänkin illalla. Ilmoittele tulostasi että olen paikalla enkä esimerkiksi postireissulla. Puh. 040-5744234

30.8.2022 Viikolla 36 yrittäjä on tukkumessuilla Helsingissä Messukeskuksessa tiistaista perjantaihin eli sinä aikana ei lähde tilauksia postiin. Eli 6.-9.9.

10.8.2022 Tuli lisää helmitauluja. Nyt on myös pieni erä hieronta-Myytä ja hieronta-Nuuskamuikkusta.

 

29.12.2021 INVENTAARIALE, kaikesta, myös jo alennetuista -20% koodilla INVENTAARI. Voimassa vuoden loppuun.

28.11.2021 Muistakaa että meiltä voi tilata ihan jouluun saakka. Tilaukset lähtevät ihan oikeasti samana tai seuraavana päivänä tilaamisesta postiin.

26.20.2021 Kaikkia tonttuja tuli juuri varastoon lisää.

19.10.2021

Varastoon tuli juuri lisää vaappuankkoja ja merirosvomiekkaa, jotka olivat välillä loppu. Lisäksi tuli samasta verstaasta Unkarista uutta luonnonväristä ritsaa.

23.7.2021

Kesälläkin nopeat toimitukset. Tosin välillä yritän karata mökille mutta jos päivästä-kahdesta toimitusaika olisi pidempi niin soitan aina.

7.7.2021

Ritsat menivät melkein kaikki loppuun, yksi jälleenmyyjämme osti loput 780 kappaletta. Hiukan jätin tänne vähittäisverkkokauppaan. Tilaa pian!

8.6.2021

Kesälelujen aika: ritsat, miekat, kilvet, korkkijousipyssyt, pamahtavat kuminauhapyssyt nimellä poltettuna Isoisän Puuleluilta.

10.11.2020 Korkkijousipyssyt tulleet varastoon!

*******

19.8.2020 Miksi tilata Isoisän Puuleluilta:

-Tilauksesi lähtee OIKEASTI postiin samana tai seuraavana päivänä. Jos ei lähde, niin olen messureissulla, muulla työreissulla tai on jotain muuta erikoista ja ilmoitan siitä aina sinulle mutta tätä tapahtuu tosi harvoin.

-Tuotteet valmistetaan pienissä vastuullisissa verstaissa: kolmessa verstaassa Virossa, yhdessä Unkarissa ja osa tuotteista tehdään Suomessa.  Haluan kertoa aina valmistuspaikat rehellisesti. Kiinassa tehdään vain nämä: Muumi-näytönpuhdistusliina, helmitaulu, ritsat.

-Meillä on ilmainen nimen poltto tuotteisiin. Sillä saa lahjan personoitua kivasti. Kun tilaat ristiäislahjaksi, pyydä vauvan vanhempia lähettämään nimen minulle tekstarilla niin salaisuus säilyy; saat avata paketin vasta ristiäisissä. 

Kiitos teille vähittäisasiakkaani! Olette minulle tärkeitä. Normaalisti Isoisän Puulelujen liikevaihdon pääpaino on matkamuistotukkukaupassa. Toimitan normaalisti eniten tavaraa matkamuistoliikkeisiin ja lahjatavaraliikkeisiin ympäri Suomea mutta tämä korona-aika on vienyt tuon matkamuistopuolen lähes kokonaan jumiin koska ulkomaalaiset turistit puuttuvat maasta. Jokaiseen tilaukseen laitan teille pienen yllärin mukaan kiitokseksi.

******

19.8.2020 Kesän myydyimmät tuotteet ovat: ritsat, palikkapussi 30 palikkaa, muumipalikkapussi, kuorma-auto isompi (menee paljon ristiäislahjaksi), nuken kehto isompi, maatilapalapeli, eläinmuistipeli ja miekat.

15.6.2020 Hei kaikille ihanille asiakkaille! Erikoinen koronakevät on osittain takana. Koska yritykseni liikevaihto koostuu pääosin matkamuistomyynnistä ja nimenomaan tukkukaupasta matkamuistoliikkeille ja lahjatavaraliikkeille, niin tämä kevät on ollut tosi vaikea. Olen siksi VALTAVAN kiitollinen jokaisesta tilauksesta täällä vähittäisverkkokaupassa. Laitan pienen kaupanpäällisen aina mukaan tilaukseesi.

27.1.2020 Ritsoja tuli lisää varastoon.

1.1.2020 Hyvää uutta vuotta ja kiitos kaikille asiakkaille!

15.12.2019 Viikko jouluun. Postin kulun puolesta en pysty puhumaan mutta meiltä tilauksesi postitetaan aina samana tai seuraavana päivänä. Riippuen mihin aikaan laitat tilausta. Postissa käyn neljän maissa.

27.11. Juhuu, postin lakko ohi. Meilä ehti vaikuttaa oikeastaan vaan kirjeisiin, joita on aika vähän. (Finnish Nightmares -kalenteri melkein ainoana). Paketit kulki melko hyvin koko ajan.

24.11. Näiden kahden ensimmäisen lakkoviikon aikana pakettikuljetukset ovat postilla kulkeneet aika normaalisti mitä ole trackingistä seurannut. Päivän-parin viiveellä ovat menneet. Kirjelähetyksistä tietysti ei voi sanoa milloin jaellaan. Mutta edelleen täältä minulta ainakin tavara lähtee HETI postiin samana tai seuraavana päivänä. Postia aion käytellä edelleen ellei tukilakot laajenna omgelmaa. Voit myös pyytää toimitusta Matkahuollolla viestikentässä kassalla jos se on sinulle parempi kuljetusväylä.

HUOM! Muista olla tarkkana että laitat oman GSM-numerosi OIKEIN verkkokauppatilauksiin.

9.11.2019 Postin lakosta. En aio panikoida lakon suhteen. Postilta on sanottu että pakettiposti kulkee melko normaalisti, se on niin automatisoitua.  Eli laitttakaa vaan tilauksia tulemaan. Edelleen tilaukset ainakin viedään postiin samana tai seuraavana päivänä. Finnish Nightmares -kalenterit kulkevat kirjeenä mutta luulisin että niillä on hyvin aikaa, kun ovat ensi vuoden kalentereita. Jos haluat että lähetän kuitenkin Matkahuollolla, sekin toki käy. Kerro siitä kassalla olevassa kommenttikentässä.

Uutta: vetoankat, ritsat, tulossa muumeihin Mymmeli ja Haisuli.

9.8.Uusia Finnish Nightmares -kortteja lisätty

5.7.2019 Eläinritsoja taas varastossa!

Kiitos kaikille asiakkaillemme tilauksista, kohtaamisista messuilla, ihanista palautteista! Yrityksen juhlavuosi oli hieno. Jatketaan samaa vauhtia eteenpäin.

t. Heidi

Joulun aika 2018

Meillä on tosi nopeat toimitukset. Tilauksesi lähtee samana tai seuraavana päivänä.

Tärkeä asia! Muistaa noutaa pakettisi ajoissa. Joulun alla on kai posteissa ja paketiautomaateissa lyhemmät säilytysajat.

Ole myös tarkka GSM-numerosi kanssa. Sen perusteella sinulle tulee ilmoitus postista. Jos se on väärin, et saa ilmoitusta ja paketti palautuu ja joudumme lähettämään uudelleen.

t. Heidi

Viikko 37

Huom! Viikko 37 poikkeus. Yrittäjä itse tukkumessuilla ti-pe Helsingissä. Tilaukset lähtee taas ma 17.9

9.8. – 12.8.2018 Kaikki muumituotteet -20% koodilla TOVE.

Viikko 30

Tilauksia ei postiteta torstaina ja perjantaina poikkeuksellisesti. Vuokraamme taloamme rallivieraille täällä Jyväskylässä, siksi olen pois varastolta. Maanantaina taas.

Viikko 23

Pieni tauko tilausten toimituksissa työmatkan vuoksi. Maanantai ja tiistai normaaleita. Keskiviikosta sunnuntaihin olen työmatkalla.

21.5.2018

Lisään juuri uusia hienoja leluja ritarileikkeihin. Miekkoja, kilpiä ja pyssyjä.

2.3.2018

NYT JUHLITAAN!

Isoisän Puulelut täyttää 20 vuotta!

koko viikon ja vähän ylikin eli 11.3. saakka kaikesta -20%! koodilla SYNTTÄRIT.

1.12.2017

Meillä on tosiaan nopeat toimitukset ihan jouluun saakka. Jos olet saanut verkkokaupasta kuittausviestin, että “Heidi on pakannut tilauksesi ja se on valmiina lähtemään postiin” mutta et ole saanut postista ilmoitusta tilaamastasi paketista parin päivän kuluessa, kysy sen perään täältä meiltä heti. Yleensä syy palautuviin paketteihin on se, että asiakas on laittanut vahingossa väärän GSM-numeron eikä siksi ole saanut postista saapumisilmoitusta ja paketti palautuu. Ole siis tarkka puhelinnumerosi kanssa! Sitten toinen tärkeä muistutus: Posti lyhensi pakettien säilytysaikoja. Nouda siis pakettisi Postista pikaisesti!

13.11.2017

Meillä on tosi nopeat toimitukset, ainoa poikkeus messureissut.

Jouluun saakka tilaukset postitetaan yleensä samana tai seuraavana päivänä. Älä jätä noiden isompien tuotteiden (nukkekodit, nukenvaunut, nuken kehdot) tilauksia ihan viimeiseen viikkoon. Silloin on vaikea taata, että varastoa on.

27.10. Meillä on kattavin valikoima Finnish Nightmares -tuotteita. Ensi vuoden seinäkalenteri on jo myynnissä. Pidä mielessä, kun mietit mitä lahjaa ystäville ulkomailla. Kulkee kirjemaksulla. Lisäksi saat meiltä myös Finnish Nightmares -kirjat, -kortit, -maskotit, -avaimenperät, -magneetit, -saunamittarit ja -avainnaulakot.

27.10. Lisätty pyssyt, pikkubussi ja paloauto.

29.9.2017

Verkkokauppa päivitetty. Lisätty Finnish Nightmares -kalenteri ja kirjat.

9.9.2017

Viikolla 37 yrittäjä on tukkumessuilla loppuviikon. Silloin tilaukset lähtevät alkuviikosta 38.

6.8.2017

ALE!

Koodilla ‘Tove’ saat Tove Janssonin syntymäpäivän (9.8.) kunniaksi KAIKKI tuotteet -20% KOKO viikon no 32 eli 13.8. saakka. Voit tilata täältä verkkokaupasta, soittamalla, lähettämällä sähköpostia ja saat laskun liitteenä tai käymällä varastolta hakemassa. Soita ensin, että olen paikalla 040-5744234.

27.12.2017 Finnish Nightmares 2017 -kalentereiden loppuerän tarjous: Finnish Nightmares -magneetti kaupan päälle. Tilaa heti! Tarjous voimassa niin kauan kuin kalentereita riittää!

To 15.12. klo 12.30. Kalenterit saapuivat! Tänään lähtevät kaikki tilaukset ykkösluokassa, ympäri maailmaa.

9.12. Väliaikatietoja Finnish Nightmares -kalenterista. Putinki Oy eli näiden kalenterien valmistaja saa kalenterit painosta tiistaina 13.12. Lähettävät niitä meille heti eli ensi viikolla eli loppuviikosta 50 saan tilauksenne postiin näillä näkymin.

1.12. Finnish Nightmares -kalenteri loppuunmyyty mutta nou hätä, lisää on tulossa ehkä jo viikon 49 lopussa, viimeistään viikon 50 alussa.

23.11.2016

Muumi-puhdistusliinojen uudet mallit lisätty verkkokauppaan.

Jäänmurtaja Snow -tulitikkuaski lisätty verkkokauppaan.

Nukkekoti Villa Ruusu lisätty. Tee nukkekotitilaus ajoissa! Kysy kalusteiden saatavuutta sähköpostilla tai puhelimitse.

2.9.2016

Ensi viikolla eli viikolla 36 yrittäjä on tukkumessuilla Helsingissä eli tilauksia toimitetaan maanantaina ja sitten seuraavan kerran seuraavan maanantaina 12.9., koska Forma-messut on 7.-9.9. Pientä kärsivällisyyttä toivon teiltä, kiitos. Saan varmaan?

18.8.2016

Uutuus-Muumituote on nyt valmis. Se on Muumi-puhdistusliina. Sopii kännykälle, tabletille, mp3-soittimille, kameroille, kiikarille yms. Puhdistaa naarmuttamatta kaikki elektroniset laitteet. 4 mallia ainakin nyt aluksi. Hinta vain 1,20€. Tilaa kaverille, äidille, kummitytölle, opelle….

28.7.2016

Uutuus! Finnish Nightmares -seinäkalenteri 2017 lisätty verkkokauppaan.

27.7.2016

Uudet värilliset Muumi-tulitikkuaskit ovat nyt myynnissä. Muumi-tulitikkuaskeja on nyt 7 erilaista, 3 mustavalkoista ja 4 värillistä. Askin taakse saat ilmaisen nimikaiverruksen!

9.5.2016

Äitienpäivän ja tiistaisen Ainon päivän kunniaksi koko viikon no 19 eli 15.5. saakka kaikki Finnish Nightmares -tuotteet -10%!

7.4.2016

Kaikki tuotteemme löydät kotisivulta www.isoisanpuulelut.fi. Lisäämme tuotteita verkkokaupan puolelle sitä mukaa, kun ehdimme. Niitä, mikä eivät vielä ole täällä, voit tilata sähköpostilla isoisanpuulelut@co.inet.fi tai soittamalla 040-5744234.

15.3.2016

Olemme Forma-messuilla (lahjatavara-alan tukkumessut sisäänostajille) 15.-17.3.2016.

14.3.2016

Sain juuri kuulla, että saamme pian myös Putingin Finnish Nightmares -postikortit verkkokauppaamme.

Hienoa!

9.3.2016

Tervetuloa yrityksen Tmi Isoisän Puulelut Heidi Hallikainen uuteen pappaspocket.fi -verkkokauppaan!

Firma on 18 vuotta vanha, verkkokauppa tänään yhden päivän vanha. Pääpaino on ollut niin tukkukaupan puolella tähän saakka, siksi verkkokauppa rakentui vasta nyt.

Aloittelemme muutamalla tuoteryhmällä ja tuotteita lisätään verkkokauppaan vähitellen. Kaikki tuotteet näet kotisivulta www.isoisanpuulelut.fi. Kaikkea voi toki tilata. Tuotteet, mitkä eivät ole vielä verkkokaupassa, tilataan kuten ennenkin sähköpostilla tai soittamalla. Saat laskun sähköpostin liitteenä. Varastoltakin Jyväskylän Nenäinniemestä  voi hakea suoraan.

Kuumat uutuudet eli Finnish Nightmares -tuoteet ovat myös syy verkkokaupan avaamiseen. Valtava someilmiö Matti pääsi uusiin tuotteisiin, jotka valmistuivat juuri. Kaikki Finnish Nightmares -tuotteet on valmistettu täysin Suomessa.

Jos huomaat verkkokaupan toiminnassa häiriöitä tai tuotekuvauksissa epäloogisuuksia, ole hyvä ja kerro siitä meille niin voimme parantaa palveluamme.

Heidi Hallikainen 040-5744234